Welkom op de dealerpagina van CST

Hier vind je het nieuws van CST dat voor fietsenwinkels van belang is. Wij zijn ontzettend trots dat wij in de laatste jaren zo zijn doorgegroeid en dat jullie massaal ons merk steunen. Op deze pagina kun je bekijken wat wij allemaal doen om de fietsenmaker zo goed mogelijk te helpen. Zo kun je hier informatie vinden over de nieuwste producten, onze shopsystemen, een afspraak maken met één van onze productspecialisten of het bestellen van nieuwe reparatiekaarten.

Het nieuwe shopsysteem van CST

Productpresentatie wordt steeds belangrijker. Niet alleen is het belangrijk dat producten goed gepresenteerd worden, ook de eenvoud van de presentatie is cruciaal. Huidige winkelstellingen blijken vaak niet effectief en daarom heeft CST de winkelmeter grondig aangepakt. Het resultaat mag er zijn.

 

EEN ASSORTIMENT WAARMEE JE IEDERE CONSUMENT KUNT HELPEN

In 2020 heeft CST een nieuwe collectie gepresenteerd. Deze collectie richt zich op de fietsenwinkel. Met deze banden met een “goed, beter, best” opbouw kun je iedere klant van de juiste band voorzien.

Naam: Koen Peelen
Email: koen@cst.nl
Telefoonnummer: 0638351554

Naam: Theo Onderwater
Email: theo@cst.nl
Telefoonnummer: 0621144539

AFSPRAAK MAKEN?

Graag komen wij met u in contact om onze bandenkennis met u te delen. Het voorzien van advies over de juiste banden of vragen met betrekking tot de winkelinrichting zijn voor ons dagelijkse kost. Iedere dag zijn wij te vinden in de fietsenwinkels in Nederland. Wilt u ook een keer bezocht worden? Indien u onderstaand formulier invult, wordt er snel contact met u opgenomen om een afspraak te maken.

Ga jij met ons mee naar Ajax?

Sinds 2013 is CST partner van Ajax. Met veel plezier werken wij samen aan het verder ontwikkelen van ons merk. Eén van de voordelen van deze samenwerking is dat wij zo nu en dan wat kaarten kunnen delen met onze fietsenwinkels. Op deze pagina vind u informatie over hoe u kaarten kunt winnen. Helaas mogen er op dit moment geen supporters in het stadion, maar zodra alles weer veilig en toegestaan is kunt u zich hier aanmelden voor een wedstrijd. Per wedstrijd wordt er een winnaar geloot. Deze wordt per mail op de hoogte gesteld van het feit dat hij/zij gewonnen heeft.

 

CST MERCHANDISE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Blijf up to date!

We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen