Haal meer uit uw meters

Productpresentatie wordt steeds belangrijker. Niet alleen is het belangrijk dat producten goed gepresenteerd worden, ook de eenvoud van de presentatie is cruciaal. Huidige winkelstellingen blijken vaak niet effectief en daarom heeft CST de winkelmeter grondig aangepakt. Het resultaat mag er zijn.

Gebruiksgemak

De fietsbanden kunnen direct uit de winkelmeter gepakt worden. Dit is veel gemakkelijker dan de huidige winkelmeters, daar deze zijn voorzien van de bekende ‘bandenarmen’. Deze bandenarmen hadden de vervelende eigenschap dat wanneer een band aan de binnenkant hing, je eerst alle overige banden moest verwijderen voordat je deze kon pakken. Met dit systeem zijn dergelijke problemen verleden tijd.

Voorraadoverzicht

De duidelijke schapindeling zorgt er voor dat u in één oogopslag ziet welke producten er besteld dienen te worden. Voor al onze banden hebben wij schapkaartjes waardoor je direct kunt zien welke banden laag in voorraad of uitverkocht zijn. De barcode op het schapkaartje helpt u direct om in het bestelsysteem het juiste artikel op te zoeken.

binnenbanden

Binnenbanden

Naast het aanbieden van onze buitenbanden is er in de meter ook ruimte voor 2 planken met binnenbanden. Als het ware offert u één rij buitenbanden op, zodat u dit totaalassortiment kan inzetten. De binnenbanden van CST hebben een duidelijk inch maat weergave en zijn daarnaast nog eens herkenbaar aan de verschillende kleuren. Zo pakt u direct de juiste binnenband voor uw klant.

Voordelige aanschaf

Het aanschaffen van de CST winkelmeter kost u in feite niets. U betaald namelijk 825 euro voor deze winkelstelling, maar u krijgt ook ter waarde van 825 euro (aan verkoopwaarde) gratis banden geleverd van CST. Zodra u deze dus verkocht heeft, is de winkelmeter terugverdiend. 

winkelmeter

Enthousiast geworden?

Onze buitendienst komt graag met je in contact om je meer te vertellen over onze shopsystemen. Niet iedere winkel is gelijk dus zij kunnen u het beste adviseren wat er bij uw winkel past. Indien u onderstaand formulier invult, wordt er snel contact met u opgenomen.